Succes kagen

Mandelbund:
4 æggehvider
150 g flormelis
150 g mandler
½ tsk. bagepulver
Creme:
6 æggeblommer
150 g sukker
1,5 dl fløde
2 tsk. vaniljesukker
100 g smør

Mandelbund:
Pisk æggehviderne stive.
Tilsæt flormelis og pisk til marengs.
Bland bagepulver i.
Blend mandlerne groft og vend dem ind i marengsen.
Hæld dejen i en rund kageform (24 cm i diameter) med bagepapir i bunden.
Bag kagen midt i ovnen ved 175 ° C i 30 minutter.
Kagen køles af i formen.
Creme:
Pisk æggeblommer, fløde, sukker og vaniljesukker i en lille gryde.
Kog under konstant omrøring.
Fjern gryden fra pladen og lad cremen afkøle til stuetemperatur.
Pisk derefter smør ind i cremen
Hæld cremen over kagen i formen og sæt skålen i køleskabet, indtil cremen er stivnet.
Fjern kagen fra formen, brug en skarp kniv til at løsne siderne med, og fjern bagepapiret.
Placer kagen på et kagefad
Pynt med revet chokolade

Leave a Reply