Raw choko-ganache kage

Bund:

300 g. mandler

200 g. friske dadler

1 tsk. salt

 

Ganache:

4 modne avokadoer 

150 g. kokosolie

200 g. kakaopulver (gerne raw)

300 g. lys agavesirup

1/2 tsk. salt

Bund:

Blend mandler fint

Tilsæt udstenede dadler og salt

Bland til en fast masse

Bunden presses ud i en form

 

Ganache:

Avokadoer moses (jeg brugte foodprocessoren)

Tilsæt kokosolie, kakao, agavesuryp og salt - bland til en ensartet masse.

Fyldet hældes ovenpå bunden og kagen sættes på køl

 

Kagen er tung og er super lækker med en god kop kaffe og masser af friske frugter

Kagen kan med fordel laves dagen før og kan holde sig flere dage på køl

One Thought to “Raw choko-ganache kage”

  1. Susanne Zwisler

    Guud, hvor ser den lækker ud..! Jeg vil ha, jeg vil ha…

Leave a Reply