Pandekager – med banan og havregryn Nok til 4 personer 3 modne bananer Saften fra 1 appelsin 2 æg 3 dl. havregryn 1 dl. kærnemælk 1 tsk. vaniljepulver 1 tsk. bagepulver 1 nip salt Alle ingredienser kommes i en blender og køres sammen Pangekagerne steges på pande med lidt fedtstof, fx. kokosolie Prøv også de populære skyrboller
Uha, de smager godt, det er ikke sidste gang jeg serverer dem umm me num 🙂
Dejligt de faldt i smag Conny ❤️ – herhjemme er vi også ret så vilde med dem
Hvis ikke jeg har appelsin, hvad vil du så anbefale
Har du en grape, eller en citrusfrugt, så er det også lækkert med syren…
Har du 1 dl juice virker det også rigtig fint, – og hvis du er helt uden, så dobbelt op på kærnemælken. God fornøjelse. Mvh. Trine
Istedet for banan og juice, mon ikke man bruge æblemos?
Det kan man helt sikkert Mette, de bedste hilsner fra Trine