Pandekager – med banan og havregryn

Nok til 4 personer

3 modne bananer

Saften fra 1 appelsin

2 æg

3 dl. havregryn

1 dl. kærnemælk

1 tsk. vaniljepulver

1 tsk. bagepulver

1 nip salt

Alle ingredienser kommes i en blender og køres sammen

Pangekagerne steges på pande med lidt fedtstof, fx. kokosolie

Prøv også de populære skyrboller

6 Thoughts to “Pandekager – med banan og havregryn”

  1. conny Nis-Hansen

    Uha, de smager godt, det er ikke sidste gang jeg serverer dem umm me num 🙂

    1. Trine Pedersen

      Dejligt de faldt i smag Conny ❤️ – herhjemme er vi også ret så vilde med dem

  2. Hanne

    Hvis ikke jeg har appelsin, hvad vil du så anbefale

    1. Trine Pedersen

      Har du en grape, eller en citrusfrugt, så er det også lækkert med syren…
      Har du 1 dl juice virker det også rigtig fint, – og hvis du er helt uden, så dobbelt op på kærnemælken. God fornøjelse. Mvh. Trine

  3. Mette Vest Frederiksson

    Istedet for banan og juice, mon ikke man bruge æblemos?

    1. Trine Pedersen

      Det kan man helt sikkert Mette, de bedste hilsner fra Trine

Leave a Reply