Mandel-cookies (glutenfri)

200 g. rismel

200 g. rørsukker

200 g. mandler, blendet til groft mandelmel

200 g lurpak

2 spsk. vaniljesukker

3 æggeblommer

Drys:
Flormelis
Vaniljesukker

Mandler blendes til mel, stop gerne i tide, så der er lidt struktur i melet og det ikke blliver helt fint

Æg deles og blommerne piskes med rørsukker
(Brug evt æggehviderne til kyskager)

Mel og vanilje hæles i en anden skål, hvori smør i små klumper arbejdes ind i melet

Vådt og tørt blandes og samles med hænderne

Tril kugler a bordtennisbold-størrelse

Sættes på to bageplader, beklædt med bagepapir

Bages ved 200 grader i 10 – 15 min.
De skal blive gyldne

Tages ud og sættes på bagerist

Når cookierne er afkølet, drysses de med florsukker tilsat lidt vanilje (brug en si)