Smelt smør i en lille kasserolle, tilsæt mælken i gryden og rør rundt
Blandingen hældes i en skål, hvori gæren også røres i.
Tilsæt æg, salt, gurkemeje og sukker.
Hæld herefter mel i.
Ælt dejen til den er ensartet og glat.
Lad dejen hvile i ca. 1 time under et klæde, et lunt sted.
Remonce:
Dadler uden sten, vand, kokosolie og kanel blendes sammen
Du blender til du har en stor klistret masse
Opbygning af stjernen:
Lav fire lige store dejkugler.
Rul hver dejkugle ud, som når du ruller pizza.
Læg en spisetallerken på dejen, og skær ud herefter.
Placer den første cirkel på en bradepande beklædt med bagepapir.
Smør et lag dadelfyld på (hvis du synes fyldet er for hårdt, så kom den i mikroovnen et lille øjeblik)
Læg cirkel nummer 2 på, og smør endnu et lag dadelfyld ud,
Læg cirkel nummer 3 ovenpå og smør det sidste lag dadelfyld på,
Læg nummer 4 og sidste cirkel på.
Stil et glas midt på kagen.
Skær et snit fra glasset og ud til kanten; klokken 12, klokken 3, klokken 6 og klokken 9.
Der er nu 4 stykker, som hver skal deles til yderligere 4 stykker, så der i alt bliver 16 stykker.
Løft to sidestykker og vrid dem væk fra hinanden, 2 omgange, og pres stykkernes ender sammen.
Lad stjernen hvile under et klæde i 30 minutter, pensl den med lidt sammenpisket æg
stjernen bages i ca. 15 minutter ved 200 grader.
Tips:
Vælg dit eget yndlingsfyld, smør med Nutella, eller prøv en pestostjerne - se mere lige her
Hvor er den fin 🙂
Flot kage!
Smukt bag…
Wauv 🙂
Flot. Ser lækker ud 🙂