Hvid brownie med hindbær

200 g smør
150 + 100 g hvid chokolade
150 g rørsukker
4 æg
1 spsk. vaniljesukker med top
150 g hvedemel
1/2 tsk. salt
125 g. mandler
125 g. hindbær

 

Mandler ristes i ovnen ved 175 grader varmluft, 6-8 minutter.
Mandlerne afkøles, og ovnen holdes varm til kagen

150 g. hvid chokolade og smør smeltes over vandbad
Lad det afkøle lidt

Æg, sukker og vanilje piskes luftigt og cremet

Den smeltede chokoladesmørblanding + salt vendes i sukkermassen med en dejskraber

Melet sigtes i og vend med dejskraberen

Hak de ristede mandler og 100 g hvid chokolade groft, og vend det i dejen

Dejen hældes i en form beklædt med bagepapir (20 x 25 cm)

Hindbær fordeles ovenpå og trykkes ned i dejen

Kagen bages ved 180 grader varmluft, omkring 30 minutter
(den må ikke bages helt tør)

Lad kagen køle af og sæt den på køl, dette til den er helt kold og kan skæres ud

Serveres evt. med en creme af
skyr, vanilje og limesaft/fintrevet skal

Leave a Reply