Dej til snitter:
1 tsk. vanilliesukker
100 g flormelis
300 g stuetempereret smør
400 g hvedemel
1 æg
Fyld:
Ca. 200 g hindbærmarmelade
Ca. 200 g sortebærmarmelade
Pynt:
Glasur af flormelis og vand
Tivolikrymmel
Ælt vaniljesukker sammen med flormelis, smør og hvedemel.
Kom til sidst ægget i og ælt dejen smidig og glat.
Stil dejen i køleskab i ½ time.
Tag dejen ud og rul den ud i lidt ekstra mel, til den er ca. 3 mm tyk. Udstik cirkler af dejen, ca. 8 cm i diameter. Du skal bruge 2 dejcirkler til hver snitte.
Læg de udstukne stykker dej på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 9-10 min. ved 190 grader, til de bliver smukke gyldne.
Kom 2 tsk. marmelade på Bunden, og saml snitten med den anden kage ovenpå.
Pynt:
Bland flormelis og vand godt, konsistensen skal være til den tykke side
Smør glasuren på toppen af dine hindbærsnitter og drys dem straks med krymmel
Snitterne opbevares i en tætsluttende kagedåse
De er fryseegnet