Hindbærsnitter 💕 Sortebærsnitter

Dej til snitter:

1 tsk. vanilliesukker 
100 g flormelis
300 g stuetempereret smør
400 g hvedemel
1 æg

 

Fyld:
Ca. 200 g hindbærmarmelade

Ca. 200 g sortebærmarmelade

 

Pynt:

Glasur af flormelis og vand

Tivolikrymmel

Ælt vaniljesukker sammen med flormelis, smør og hvedemel.

Kom til sidst ægget i og ælt dejen smidig og glat.

Stil dejen i køleskab i ½ time.

Tag dejen ud og rul den ud i lidt ekstra mel, til den er ca. 3 mm tyk. Udstik cirkler af dejen, ca. 8 cm i diameter. Du skal bruge 2 dejcirkler til hver snitte.

Læg de udstukne stykker dej på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 9-10 min. ved 190 grader, til de bliver smukke gyldne.

Kom 2 tsk. marmelade på Bunden, og saml snitten med den anden kage ovenpå.

Pynt:

Bland flormelis og vand godt, konsistensen skal være til den tykke side

Smør glasuren på toppen af dine hindbærsnitter og drys dem straks med krymmel

Snitterne opbevares i en tætsluttende kagedåse

De er fryseegnet

 

Leave a Reply