
Gulerodskagen
325 g rørsukker
(eller halv rørsukker og halv mørk muscovado sukker)
3 dl neutral madolie
4 æg
300 g hvedemel
2 spsk. kanel
1 tsk. fint salt
2 tsk. natron
350 g revne gulerødder
50 g letristet valnødder
Frosting
150 g naturel flødeost naturel
50 g blødt Lurpak smør
150 g flormelis
1 tsk. vaniljesukker

Gulerodskagen
Sukker og olie pisket rigtig godt sammen, til en cremet konsistens
Pisk æggene i sukkermassen, et ad gangen.
Der skal piskes godt.
Sigt og bland mel, kanel, salt og natron i dejen
Vend gulerødder og hakkede letristede nødder i.
Hæld dejen i en lille smurt bradepande
Bages ca. 60 minutter ved 175 grader
Afkøles på rist
Frosting
Pisk flødeost og smør sammen
Tilsæt vanilje og flormelis
Pisk frostingen cremet og glat
Frostingen smørres på den afkølede gulerodskage
