Gulerodskage (no-bake)

Kagen rækker til 8-10 personer

1 pose makroner (250 g.)

6 små daim (28 g./stk)

4 dl. piskefløde

4 dl. græskyoghurt

2 spsk. flormelis

1 spsk. vaniljesukker

6 gulerødder

Tip, skift lidt gulerod ud med æble, 
4 gulerødder og 3 æbler

 

 

Knus makronerne groft, hak daim,  og kom det i bunden af et fad.

Pisk fløden til skum med flormelis og vaniljesukker og vend den græske yoghurt deri.

Læg cremen ovenpå makron/daimbunden, sæt på køl.

Skræl gulerødderne og riv dem groft, læg dem i et rent viskestykke, dernæst i en plasticpose og så ind på køl.

De revne gulerødderne lægges som top lige inden servering, eller 2 timer før serveringen.

Jo længere tid kagen står, desto mere vil cremen sætte sig, konsistensen går fra cremet til mere fast og luftigt.
- Lækker på begge måder!

Leave a Reply