Kagen rækker til 8-10 personer
1 pose makroner (250 g.)
6 små daim (28 g./stk)
4 dl. piskefløde
4 dl. græskyoghurt
2 spsk. flormelis
1 spsk. vaniljesukker
6 gulerødder
Tip, skift lidt gulerod ud med æble,
4 gulerødder og 3 æbler
Knus makronerne groft, hak daim, og kom det i bunden af et fad.
Pisk fløden til skum med flormelis og vaniljesukker og vend den græske yoghurt deri.
Læg cremen ovenpå makron/daimbunden, sæt på køl.
Skræl gulerødderne og riv dem groft, læg dem i et rent viskestykke, dernæst i en plasticpose og så ind på køl.
De revne gulerødderne lægges som top lige inden servering, eller 2 timer før serveringen.
Jo længere tid kagen står, desto mere vil cremen sætte sig, konsistensen går fra cremet til mere fast og luftigt.
- Lækker på begge måder!