(NEM) Fragilite med citruscreme

Dej
4 æggehvider
275 g sukker
50 g mandelflager
Fyld
Et halvt glas lemon curd
250 g mascarpone
2.5 dl piskefløde
1 spsk. vaniljeestrakt
Revet øko citronskal

Sådan gør du:
Æggehviderne piskes hvide og stive, dette mens du tilsætter lidt  sukker ad gangen
Marengsen piskes godt et par minutter
Beklæd en bageform med bagepapir
Marengsen smørres ud i et jævnt lag
Drys med mandelflager
Marengsen bages ved 175 grader i 10 minutter,
skru herefter ned på 110 grader, og bag videre i ca. 20 minutter, marengsen skal blive smuk gylden
Bunden tages ud og afkøler mens du laver citroncremen

 

Creme:
Pisk mascarpone, fløde og vanilje sammen til en tyk skum
Vend den revne citronskal i
Smør lemon curd i et jævnt lag på den afkølede rouladebund og fordel  cremeskummet ovenpå.
Drys med lidt mandelflager
evt. lidt ekstra citronskal og flormelis
Smager simpelthen forrygende,
familien synes endda kagen smager endnu bedre dagen derpå...

Leave a Reply