Super lækre, bløde og chewy
citron cookies med hvid chokolade
De er simple, lavet på 20 min. - og bare lige til at elske
Du får ca. 25 cookies ud af opskriften
Cookie dej:
100 g. smør
200 g. sukker
1 æg
1 tsk vaniljeekstrakt
Saft og skal af 1 øko citron
175 g. god hvedemel
1/2 tsk. bagepulver
1/4 tsk. natron
1/4 tsk. fint salt
100 g. hvid chokolade
Tænd ovnen på 180 grader varmluft
Smør og sukker piskes let og luftigt i ca. 4 minutter
Riv skallen fra citron fint (kun det gule) og pres saften
Tilsættes sukkermassen sammen med æg og vaniljeekstrakt
Chokoladen hakkes groft, hvis du ikke har sådan nogle "white chocolate chips"
Chokoladen og resten af ingredienserne vendes ind i dejen
Dejen skal være klistreret
Tril dejen til kugler i ca. valnød-størrelse, og fordel dem på 2 bageplader beklædt med bagepapir
Bages i 10-12 min. - til de bliver let gyldne
De skal ikke overbages, det er en blød cookie med sprød kant
Drys evt med lidt sukker lige når de kommer ud af ovnen
Afkøles på en bagerist
Opbevares i en tætsluttet kagedåse