Kagen, en stor ovnbradepande
400 g. marcipan
500 g. sukker
500 g. blødt smør
12 æg
300 g. mel
200 g. mørk chokolade
75 g. kakaopulver
3 dl. mælk
Pynt, mulighed 1
100 g. smør
100 g. nutella
Bær
Pynt, mulighed 2
Flødeskum
Bær
Ovnen tændes på 170 grader
Riv marcipanen groft og bland den med sukkeret
Tilsæt den bløde smør og rør rigtig godt med el-piskeriset
Æggene tilsættes herefter 1 ad gangen, mens du rører
Mælk røres med
Mel og kakao sigtes og vendes i massen
Chokolade hakkes og vendes i
Hældes i en bradepande
Bages i ca. 35 minutter
Afkøles og skæres ud i passende stykker
Pynt
Fløde piskes til skum
Smør og Nutella piskes godt sammen, 5 min.
Sprøjtes ud på de afkølede kager med en tyl
'