Choko-marcipan dessertkage

 

 

Kagen, en stor ovnbradepande

400 g. marcipan

500 g. sukker

500 g. blødt smør

12 æg

300 g. mel

200 g. mørk chokolade

75 g. kakaopulver

3 dl. mælk

 

Pynt, mulighed 1

100 g. smør

100 g. nutella

Bær

 

Pynt, mulighed 2

Flødeskum

Bær

Ovnen tændes på 170 grader

Riv marcipanen groft og bland den med sukkeret

Tilsæt den bløde smør og rør rigtig godt med el-piskeriset

Æggene tilsættes herefter 1 ad gangen, mens du rører

Mælk røres med

Mel og kakao sigtes og vendes i massen

Chokolade hakkes og vendes i

Hældes i en bradepande

Bages i ca. 35 minutter

Afkøles og skæres ud i passende stykker

 

Pynt

Fløde piskes til skum

Smør og Nutella piskes godt sammen, 5 min.

Sprøjtes ud på de afkølede kager med en tyl

 

 

 

 

'

Leave a Reply