
Chokoladekagebund
2 dl. sukker
2 spsk. kakao
1 dl. mel
2 tsk. vaniljesukker
100 g. smeltet smør
2 æg
Appelsingelé
5 x husblas
Et stort net øko appelsiner, 1,5 kg.
(6.5 dl. saft)
1 øko citron
Ostemasse
7 plader husblas
300 g. Philadelphia
3 dl. cremefraiche, 38%
150 g. flormelis
2 tsk. vaniljesukker
Saft og skal af 1 appelsin
2 dl. fløde

Chokoladebund
Bland sukker, kakao, vaniljesukker og mel i en skål.
Smelt smørret og rør det i det tørre.
Rør æggene i.
Fordel kagedejen i en rund form, beklædt med bagepapir, formen skal være ca. 22 cm.
Gennemvæd et stort visketykke med koldt vand, vrid det let, og bind det rundt om formen
(Det skal være lige før det drypper med vand)
Viskestykket hjælper kagen til at hæve jævnt op
Kagen sættes midt i ovnen ved 200 grader i ca. 25 minutter, og afkøles på en bagerist
(Hvis du ikke bruger et vådt viskestykke, reduceres bagetiden med 10 min.)

