Bananbrød med chia 4 modne bananer 2 æg 1 tsk. vanillepulver 1 tsk. kanel ½ tsk. kardemomme 2 tsk. bagepulver ½ tsk. salt 2 dl. grahamsmel 1 dl. fintvalset havregryn 1 spsk. chiafrø 1 dl. kærnemælk Tilsæt evt. også... 50 g. mørk chokolade, 75 % 50 g. grofthakket nødder, Fx mandler, hasselnød, pekannød Pynt: 1 banan, eller lidt ekstra nødder Læg chiafrø i blød i kærnemælken (forbered resten imens, så frøene trækker i 20-30 min.) Varm ovnen op til 190 grader Hak chokolade og nødder groft og stil dem tilside Mos bananerne i en skål, og tilsæt æg Bland alle de tørre ingredienser sammen De tørre ingredienser blandes med bananmosen Kærnemælken blandes med Chokolade og nødder vendes i dejen Dejen hældes i en rugbrødsform, og bages 40 min., alt efter størrelsen på din rugbrødsform Tjek om brødet er færdigbagt ved at stikke en kødnål i midten. Alle ingredienserne jeg bugte var økologiske, - det føles godt og giver efter min overbevisning et endnu lækre brød