125 g. smør
125 g. glutenfri mel
(Har brugt Poensgen, en grøn pakke købt i Super Brugsen)
75 g. majsstivelse
125 g. rørsukker
1 æg
1 tsk. bagepulver
½ tsk. sort peber
½ tsk. stødt ingefær
1 tsk. vanilje
1 tsk. allehånde
2 tsk. kanel
1 tsk. kardemomme
1 nip salt
Alle ingredienser æltes sammen til en ensartet masse
Dejen deles i to
Dejen trilles til to lange pølser
Pølserne skæres ud i ens stykker
Stykkerne trilles til kugler
Sæt kuglerne på 2 bageplader beklædt med bagepapir
Sørg for lidt afstand, så de ikke vokser sammen
Bages ved 180 grader i 10 min.
Afkøles og nydes
Opbevares herefter i tætsluttet kagedåse
Måske du også har lyst til at prøve de populære S K Y R B O L L E R