Citronsmåkager med pistacie og hvid chokolade 1 stang vanilje 200 g rørsukker 350 g hvedemel 250 g smør 1 æg 1 økologisk citron, revet skal 40 g hakkede pistaciekerner 75 g hakket hvid chokolade Halver vaniljestangen, og skrab kornene ud med en lille kniv. Fordel kornene i lidt sukker med den flade side af en kniv. Bland sukker og vanilje med mel. Smuldr smørret i blandingen, og bland også citronskal, pistacie og chokolade med. Saml dejen med ægget. Læg i køleskabet, mindst 30 min. Sæt ovnen på 200°. Rul dejen ud, udstik den til småkager, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Du kan også trille dejen til en pølse, og skære den i tynde skiver. Bag småkagerne, ca. 5 min. ( - hold øje!) Afkøles på en bagerist De smukke udstikkerforme med grønlandske motiver kan købes ved RC Design