
1 stang vanilje
200 g rørsukker
350 g hvedemel
250 g smør
1 æg
1 økologisk citron, revet skal
40 g hakkede pistaciekerner
75 g hakket hvid chokolade

Halver vaniljestangen, og skrab kornene ud med en lille kniv.
Fordel kornene i lidt sukker med den flade side af en kniv.
Bland sukker og vanilje med mel.
Smuldr smørret i blandingen, og bland også citronskal, pistacie og chokolade med.
Saml dejen med ægget.
Læg i køleskabet, mindst 30 min.
Sæt ovnen på 200°.
Rul dejen ud, udstik den til småkager, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Du kan også trille dejen til en pølse, og skære den i tynde skiver.
Bag småkagerne, ca. 5 min. ( - hold øje!)
Afkøles på en bagerist
De smukke udstikkerforme med grønlandske motiver kan købes ved RC Design





