Citronsmåkager med pistacie og hvid chokolade

1 stang vanilje

200 g rørsukker

350 g hvedemel

250 g smør

1 æg

1 økologisk citron, revet skal

40 g hakkede pistaciekerner

75 g hakket hvid chokolade

Halver vaniljestangen, og skrab kornene ud med en lille kniv.
Fordel kornene i lidt sukker med den flade side af en kniv.

Bland sukker og vanilje med mel.

Smuldr smørret i blandingen, og bland også citronskal, pistacie og chokolade med.

Saml dejen med ægget.

Læg i køleskabet, mindst 30 min.

Sæt ovnen på 200°.

Rul dejen ud, udstik den til småkager, og læg dem på en bageplade med bagepapir.

Du kan også trille dejen til en pølse, og skære den i tynde skiver.

Bag småkagerne, ca. 5 min. ( - hold øje!)

Afkøles på en bagerist

De smukke udstikkerforme med grønlandske motiver kan købes ved RC Design

Leave a Reply