Spinatroulade med laks 1 pose frossen hakket spinat (450 g.) 15 g. margarine 4 æggeblommer 4 æggehvider Salt og peber Fyld 200 g. friskost 1 dl. creme fraiche 1 rød peber, finthakket 1 lille rødløg, finthakket Frisk hakket dild 250 g. røget laks Dressing Resten af creme fraichen Et bundt radiser, meget finthakket Frisk purløg Frisk dild Salt og peber Spinat tøes op dagen i forvejen Væden presses fra Spinat, margarine, æggeblommer, salt og peber røres sammen Æggehviderne piskes stive og vendes i spinaten Beklæd en bradeplade med bagepapir Fordel spinaten på bradepladen Bages ved 190 grader i 10 min. Læg et vådt viskestykke over spinatbunden til det er kølet af Rør imens bunden køler fyldet sammen og smør det på bunden Læg laks ovenpå friskosten Rul den sammen, på den lange led Rul husholdningsfilm rund om rouladen og sæt den på køl i 2-3 timer Læg evt rouladen på frost en time før du skal skære den, for et skarpere snit Skær rouladen ud i stykker, læg den på en bund af salat Pynt med rejer, dild, tomat, citron - eller prøv de smukke citronkaviar Serveres med flutes eller et godt grydebrød