Poussiner koges i 40 min.
Imens laves butterdejskurvene
Udstik butterdejspladerne i ønskede størrelse,
mine er udstukket med et 5 cm. glas
Halvdelen af cirklerne udstikkes igen med 3 cm, så du får ringe
Pensel cirklerne på 5 cm. med sammenpisket æg,
læg 1 ring ovenpå hver cirkel, og pensel ringene, så de klistre sammen
Kurvene bages på 160 grader varmluft, i ca. 20 min.
Afkøles på rist - og giv dem et let tryk på midten med en teske.
Steg bacon på pande og lad det køle af på fedtsugende papir
De afkølede poussiner pukkes i mundrette bider
Purløg skylles og hakkes fint og blandes i cremefraiche og mayonnaise
Sennep og krydderier tilsættes, - smag til med salt/sukker
Kødet vendes i
Stilles på køl til servering
Anrettes på fad inden gæsterne kommer
Gerne med et stykke syltet rødløg og lidt grønt på toppen