1 hel røget kylling
1 pk. Bacon i tern
1 løg
2,5 dl. cremefraiche
2 spsk. mayonaise
1 spsk. sød sennep (gerne French’s classic yellow)
1 spsk. karry
1 spsk. paprika
Salt og peber
1 frisk ananas
Friske grønne asparges
Steg bacon på pande og lad det køle af på fedtsugende papir
Pluk den færdigstegte røget kylling i mundrette bider (leftovers fra aftenen før)
Løget hakkes fint og blandes med cremefraiche og mayonaise.
Sennep og krydderier tilsættes, - smag dig frem, om du vil have mere af det ene, eller det andet...
Stilles på køl til serveringen.
Knæk dine asparg – de vil selv knække over, der hvor de skal, når du bøjer din aspargs...
Blanchér - dryp af og servér som tilbehør, dette gerne med et lækkert mørkt brød til og koldt smør. Jeg bagte denne dag et lækkert mørkt maltbrød...
Du kan anrette din kyllingesalat på ananasringe, og gå all-in på 80’er-style, eller du kan hakke ca. ¼ ananas i små stykker og tilsætte din salat...