Glutenfri pizza bund 250 g. udblødte kikærter (Sæt dem i blød i en stor skål koldt vand aftenen før) 1 løg 1 spsk. spidskommen 1 spsk. paprika (gerne røget) ½ dl. let ristede sesamfrø 1 spsk. olivenolie 1 spsk. salt 1 spsk. bagepulver 5 spsk. (glutenfri) havregryn Kikærter udblødes i koldt vand, sæt dem til udblødning aftenen før, så de står i mindst 12 timer Tænd ovnen på 190 grader varmluft Rist sesamfrø på en tør pande, de skal blive gyldne, ikke brændte Blend de ristede sesamfrø og havregryn i en blender Hæld vandet fra kikærterne og skyld dem med koldt vand Kikærter og resten af ingredienserne køres med i blenderen, dette til du har en ensartet masse Fordel dejen på en bradeplade beklædt med bagepapir Bunden bages i ca. 15-20 min. Lad bunden køle lidt af og fordel dit fyld herpå Bag pizzaen færdig i ovnen, tiden afhænger af dit fyld