Skyrboller Opskriften giver dig 6 skyrboller sprængfyldte med protein, fibre og det sunde fedt.... 1 skyrbolle indeholder 113 Kal, 2,3 g. fiber og 7,4 g. protein 250 g skyr 100 g havregryn (evt glutenfri) 2 fintrevne gulerødder (eller æble for en sødere bolle) 3 spsk chiafrø 2 spsk loppefrøskaller 1 tsk salt 1 tsk honning Tænd ovnen på 160 grader varmluft (eller 175 grader almindelig luft). Bland ingredienserne sammen i en skål til en tyk klistret grød. Lad dejen hvile 10 min. Form bollerne, - fugt dine fingre med vand så går det nemmere Drys med græskarkerner, eller solsikkeker Bag bollerne 20-25 minutter Spis dem når de er blevet kolde Lyst til at prøve andet glutenfrit bagværk? Så se lige her... Bananpandekager Broccolibrød LCHF brød Morgenmadsmuffins Skyrbollerne er fryseegnet