Skyrboller

Opskriften giver dig 6 skyrboller
sprængfyldte med protein, fibre og det sunde fedt....

1 skyrbolle indeholder 113 Kal, 2,3 g. fiber og 7,4 g. protein

250 g skyr

100 g havregryn (evt glutenfri)

2 fintrevne gulerødder
(eller æble for en sødere bolle)

3 spsk chiafrø

2 spsk loppefrøskaller

1 tsk salt

1 tsk honning

Tænd ovnen på 160 grader varmluft
(eller 175 grader almindelig luft).

Bland ingredienserne sammen i en skål til en tyk klistret grød.

Lad dejen hvile 10 min.

Form bollerne, - fugt dine fingre med vand så går det nemmere

Drys med græskarkerner, eller solsikkeker

Bag bollerne 20-25 minutter

Spis dem når de er blevet kolde

Lyst til at prøve andet glutenfrit bagværk?
Så se lige her...

Bananpandekager

Broccolibrød

LCHF brød

Morgenmadsmuffins

Skyrbollerne er fryseegnet

Leave a Reply