Castus frugtstænger er rige på fibre og helt uden tilsat sukker og konserveringsmidler,
- helt perfekt som ingrediens i dagens lille søde indslag...
Top:
2 stk. Castus banan frugtstænger
2 spsk. peanutbutter
2 spsk. cheasy vanilje skyr
2 spsk. kaffe
2 dl. havregryn
Bund:
30 g. 77% mørkchokolade
½ Castus kakao frugtstang
Castus frugtstænger deles i små bidder og blandes sammen med de øvrige ingredienser,
brug klør-fem nede i en skål...
Frugtstangmassen deles i 15 stk og trilles til kugler, som trykkes let flade i bund og sættes på en bageplade beklædt med bagepapir
Bages i ovnen på 185 grader i 15-20 min., til de har fået en let gylden farve
Toppene afkøles på rist
Chokoladen varmes op over et vandband, tilsæt den halve Castus kakao frugtstang i små stykker, og lad den smelte med ind i chokoladen
Toppene dyppes i Castus-chokoladen og sættes på "hovedet" til bunden er stivnet