Banantoppe

Castus frugtstænger  er rige på fibre og helt uden tilsat sukker og konserveringsmidler,
- helt perfekt som ingrediens i dagens lille søde indslag...

Top:

2 stk. Castus banan frugtstænger

2 spsk. peanutbutter

2 spsk. cheasy vanilje skyr

2 spsk. kaffe

2 dl. havregryn

Bund:

30 g. 77% mørkchokolade

½ Castus kakao frugtstang

 

Castus frugtstænger deles i små bidder og blandes sammen med de øvrige ingredienser,
brug klør-fem nede i en skål...

Frugtstangmassen deles i 15 stk og trilles til kugler, som trykkes let flade i bund og sættes på en bageplade beklædt med bagepapir

Bages i ovnen på 185 grader i 15-20 min., til de har fået en let gylden farve

Toppene afkøles på rist

Chokoladen varmes op over et vandband, tilsæt den halve Castus kakao frugtstang i små stykker, og lad den smelte med ind i chokoladen

Toppene dyppes i Castus-chokoladen og sættes på "hovedet" til bunden er stivnet

Leave a Reply