6 dl. Finvalsede havregryn
2 tsk. bagepulver
2 tsk. kanel
2 nip havsalt
2 æg
3 dl mandeldrik
Den ene halvdel:
1 groftrevet æble
Topping: Blåbær og 6 grofthakkede mandler
Den anden halvdel:
1 tsk. vanilje + 1 stk revet gulerod + 1 håndfuld rosiner
Topping: Hasselnøddeflager
3. Variation:
Følg grundopskriften,
tilsæt 2 tsk. vaniljesukker istedet for kanel
2 bananer, moste
2 spsk. peanutbutter
Topping: skiver af banan
Tænd oven på 180 grader varmluft
Bland havregryn med bagepulver, kanel og salt
Del blandingen i to skåle og tilsæt smagene
1. skål: blandingen
2. skål: blandingen + vanilje
Bland æg, mandeldrik sammen i en anden skål.
Del blandingen i to og tilsæt smagene
1. skål: revet æble
2. skål: 1 reven gulerod og rosiner
Bland de to skåle 1 sammen med en dejskraber
Bland de to skåle 2 sammen med en dejskraber
Blandingerne lægges i muffinforme, 6 stk pr. blanding
Havregrøden toppes med
1: blåbær og hakket mandel
2: hasselnødflager
Sættes i ovnen og bager i ca. 25-30 min, til de får en smuk gylden overflade
Serveres gerne lune (giv dem evt en hurtig tur i mikroen), eller kolde
Opbevares på køl
Kan fryses
Hvor mange kalorier er der i en muffin?
Hej Jessica, der er ca. 125 kalorier i en muffin, hvis du laver 6 stk. ud af portionen.
Ernæringen er regnet ud for varianten med gulerod, rosin og hasselnødflager på toppen.