6 dl nykogt vand
1 tsk. agavesirup
1 tsk. eddike
1 tsk. havsalt
1 ½ tsk. bagepulver
24 g. gul fiber HUSK
25 g. chia
40 g. glutenfrie havregryn
50 g. boghvedemel
50 g. majsmel
100 g. fuldkornsrismel
Det nykogte vand, agavesirup, salt og eddike blandes, og afkøler herefter 10 min., imens måler du alle de tørre ingredienser af i en ny skål
De tørre ingredienser blandes godt sammen
Opvarm ovnen, 250 grader varmluft og gør en bageplade med bagepapir klar
Tørblandingen blandes ind i det våde lidt efter lidt med røremaskine
Når vådt og tørt er kombineret, røres der videre på højeste hastighed i 10 min.
Sæt stykkerne på en bagepladen, brug en dejskraber til at skille dejen i 8 stykker
Form gerne chiastykkerne pænt til når de står på bagepladen, fugt evt. din dejskraber med lidt vand
Chiastykkerne bages med det samme,
de første 5 min. på 250 grader varmluft,
dernæst skruer du ned til 200 grader varmluft og bager videre i 35 min.