Flutes

3,5 dl vand
1 spk øko rørsukker 
1 tsk havsalt
1 spk god øko olivenolie
10 g gær

525 g. mel (300 g. tipo 00 + 225 g øko hvedemel)

 

Rør alle ingredienser, med undtagelse af mel, sammen.

Mel tilsættes og ælt på maskine i ca. 15 min.

Sæt skålen med dej på køl i 2 timer.

Form 3 flütes, gå forsigtigt til dejen, så mest muligt luft holdes i dejen

Sættes på en bagepladen og efterhæve ved stuetemperatur i et par timer, eller tre

Pensl flütes med lidt mælk og skær en lang, ca. 1 cm dyb rille på langs

Varm ovnen op ca 45 min før hævningen er færdig (lad pizzastenen blive varmet med, hvis du bruger sådan een...)

Varmluft 200° med med vand i bunden (evt på en bagesten/bagestål/varm bageplade)

Bages ca 20-25 minutter.

 

Leave a Reply