Æbleboller 4 æbler 4 dl. mælk, gerne kærnemælk 50 g. gær 2 æg 1 tsk. salt 2 spsk. honning 2 spsk. olie 2 tsk. kanel 2 dl. grahamsmel 10-12 dl. hvedemel Skyl æblerne og riv dem groft Varm mælken op i en gryde, til det er lunkent Hæld mælken op i en skål og rør gæren ud heri Slå æg ud i et glas, pisk det let med en gaffel og tilsæt det skålen - gem lidt til pensling Kom sukker, salt, olie, kanel og revet æble i skålen, og rør rundt Rør grahamsmelet med Kom hvedemelet i skålen, lidt ad gangen, mens du rører dejen sammen Ælt dejen godt igennem Del dejen til 18 æbleboller, form dem og sæt dem på to bageplader med bagepapir Læg et rent og opvredet med vand, viskestykke hen over æblebollerne Lad bollerne hæve i 45 minutter, - gerne til de har fået dobbelt størrelse Pensl æblebollerne med resten af det sammenpiskede æg Æblebollerne bages ca. 15-18 min. på 200 grader Æblebollerne afkøle af på en bagerist