Stenbiderrogn

sten

Kiks:
125 g smør
125 g mel
1 tsk. paprika
½ tsk. cayennepeber
æg
 
200 g. stenbiderrogn
Cremefraiche
1 rødløg
Purløg
Friskkværnet rød peber
Havsalt

 

1 lime
Evt. 1 rød chili

 

Kiks:
Mel, krydderier og ost blandes og smuldres med smørret. 
Dejen samles med æg og hviler på køl i en times tid. 
Dejen rulles tyndt ud på et meldrysset bord og udstikkes til ønskede facon,
stik midten med en gaffel og pensles med lidt æg.
Bages ved 180 grader til de bliver let gyldne.
Afkøles på en rist.
På de sprøde kiks anrettes  ca. en spiseske stenbiderrogn, med en lille klat cremefraiche ovenpå.
Drysses med rødløg og purløg,
Lidt salt og friskkværnet rød peber

 

Serveres med limebåde og evt. fintsnittet rød chili 

 

 

 

Leave a Reply