Coleslaw

8-10 personer

1 økologisk rød spidskål
(hvidkål/spidskål, alt efter årstiden)

4-6 gulerødder

Marinade:

2 spsk. Dijon sennep

1 spsk. honning

2 tsk. havsalt

1 spsk. rørsukker

1 tsk. spidskommen

1 drys cayennepeber

2 omgange friskkværnet peber

1 dl. balsamico

Dressing:

2 dl. cremefraiche

1 ½ dl. mayonnaise

2 tsk. rørsukker

Salt og peber

 

Sådan gør du:

Snit kålen fint
Riv gulerødder på et rivejern
Bland kål og gulerod sammen.

Rør marinaden sammen

Bland kål og gulerødder i marinaden – brug en plasticpose
Lad det trække i ca. 1 time i køleskabet.

Rør dressingen sammen – smag til, så den er let sødlig.

Marinaden hældes fra kålblandingen.

Vend kålblandingen i dressingen.

Serveres fx til Pulled pork

Skriv et svar