Kylling kokos suppe

Opskrift til 4 personer

500 g. kylling filet (strimler)

2 spsk. olie

2 spsk. rød karrypasta

2 fed hvidløg

2 spsk. fintrevet ingefær

2 dl. kokosmælk

2 spsk. oscar bouillon

2 spsk. brun farin

Saften fra 1 lime

3 spsk. fiskesauce

1 bundt forårsløg

 

Pynt:

1 mango

1 avokado

75 g. peanuts

1 bundt frisk koriander

 

 

Kyllingen svitses i bunden af en stor gryde

Olie og rød karrypasta tilsættes og svitses med

Hvidløg hakkes fint, ingefær rives fint, - tilsættes og svitser med i et par minutter

Resten af ingredienserne (undtaget forårsløg) tilsættes og suppen simrer i ca. 20-30 min.

Imens suppen simrer, skæres mango og avokado ud i firkanter, koriander skylles og de tre tilbehør anrettes på en et fad, eller i skåle

Forårsløg snittes og tilsættes suppen de sidste tre minutter før serveringen,
Smages eventuelt til med lidt mere fiske sauce, eller havsalt

 

Skriv et svar