Hokkaidosuppe

1 hokkaidogræskar
2 gulerødder
1 løg
3 cm frisk revet ingefær
1 spsk. stødt gurkemeje
4 fed hvidløg
1  cayennechili
Skal og saft fra 1 øko appelsin
2 dl. hvidvin
8 dl. vand
1 terning kyllingbouillon
2 dl. piskefløde
Salt og peber
 
Del hokkaidoen over og tag kerner ud med en ske. Skær skallen fra og del kødet i stykker
Skræl gullerødder og skær dem i stykker
Hak løget
Løget sauteres i bunden af en gryde med hvidløg, appelsinskal, gurkemejerod og revet ingefær i et par min.
Tilsæt hvidvinen og lad det smire ind til det halve.
Grøntsagerne kommes i gryden med vand/bouillon og appelsinsaft.
 
Lad hele mulevitten koge i ca. 20-30 min.
Væske sies fra og grøntsager blendes til en smuk blød og ensartet masse.
Tilsæt kogevandet (hold lidt igen, alt efter hvor tyk du ønsker suppen)
Hæld tilbage i gryden og giv suppen et opkog.
Tilsidst tilsættes fløden, som runder suppen af og der smages til med salt og peber.
 
Pyntes med persille og evt. en klat creme fraiche...
 

2 Thoughts to “Hokkaidosuppe”

  1. Annette Pedersen

    Duften hænger stadig i køkkenet her en time efter vi har nydt Trines lækre Hokkaidosuppe .
    Sikke en fantastisk dejlig smagsoplevelse og en suppe med rette konsistens . Vi serverede et lækkert ciabattabrød med rosmarin dertil , , og en tomatpesto .
    Vi giver 10 stjerner for opskriften

    1. Trineboepedersen

      Tak for de flotte ord ❤
      Det glæder at høre, at suppen faldt i Jeres smag. Vi er også ret vilde med den herhjemme

Skriv et svar