Spaghetti roulade

 

 

 

 

 

 

500 g. hk. kylligekød

1 spsk. olie

2 hvidløg

1 rød chili

1 løg

1 ds. hakkede tomat

2 store håndfulde persille

Salt og peber

 

250 g. kogt spaghetti

½ squash

100 g. revet rød cheddar

Kog spaghetti efter anvisning på pakken, ca. 12 min.

 

Kyllingekød, finthakket chili og presset hvidløg steges på en pande i lidt olie.

Når kødet er stegt og finfordelt tilsættes løget, som svitses med et par minutter.

Hakkede tomater hældes på panden, hæld en lille sjat mælk i dåsen og hæld det med på panden.

Steges, til væden er væk.

Sluk for varmen og vend hakket persille rundt i kyllingekødet.

 

Spaghettien drænes for vand og damper af i en si.

Fordel spaghettien ud på en bradepande dækket med bagepapir.

Fordel revet cheddar over spaghetti

Fordel kyllingekød over cheddar.

Skræl tynde squash stimler og læg dem over kødet.

 

Rulles sammen til en pølse, rul stramt og sørg for, at bagepapiret ikke smutter væk under rullen.
Der vil falde noget ud af enderne, dette skæres fra inden serveringen...

 

Bages i ovnen på 200 grader med bagepapiret rundt om, i ca. 30-35 min.

 

Riv evt. lidt ekstra cheddar over rouladen, når den tages ud af ovnen...

 

2 tanker om “Spaghetti roulade

  1. Spændende variant af spaghetti og kødsauce

    1. Ja ikke? – Lige noget for børnenes smag 🙂

Skriv et svar