Kyllingebryst med lime og spinat

 

 

 

 

 

4 stk. kyllingebryst

Rosmarin- og chilisalt
Se opskrift her

Margarine

2 hvidløg

2 dl. kylling bouillon

1 lime

½ dl. græsk yoghurt

250 g. frisk spinat

½ dl. frisk hakket persille

12 cherrytomater

Revet rød cheddar

Kyllingebryst krydres med rosmarin- og chilisalt

Margarine varmes op på en pande og kyllingebrysterne steges på hver side,
kyllingen skal ikke gennemsteges, kun brunes af.

Tag kyllingen af panden og læg på en tallerken

Kom lidt mere margarine på panden og svits hvidløg, 
tilsæt dernæst kyllingbouillon, limesaft og græsk yoghurt.
Lad det koge ind til en tyk sauce.
Det er vigtigt at den bliver helt tyk,
da spinat og tomater afgiver meget væde.

Læg frisk spinat, halverede tomater og persille ovenpå saucen, krydre med lidt mere salt.
Sluk varmen og rør rundt til det er faldet sammen.

Hvis du har en pande der kan komme i ovnen er det perfekt,
ellers læg spinatsaucen i et ildfast fad med kyllingebrysterne ovenpå.

Steges færdig i ovnen ca. 15 min. på 200 grader

Riv lidt rød cheddar udover kyllingerne og server.

Skriv et svar