Fiskefrikadeller – luksus fiskedunser

500 g. torskefilet
1 revet løg
1 stort æg
1 dl. mælk, meget gerne fløde
2 spsk. danskvand
1 spsk. havsalt
Hvidpeber
½ dl. hvedemel
½ dl. kartoffelmel

Luksus fiskedeller:
+
Erstat noget af torsken med laks
1 revet gulerod
10 g. frisk dild
10 g. frisk persille

Hakket fisk tilsættes salt og røres
(Brug en tung skarp kniv)

Æg, mælk, danskvand, læg, hvidpeber røres med i fiskefarsen

Tilsæt evt ingredienserne til luksus dunser...

Fedtstof smeltes på pande ved svag middelvarme
Fiskefarsen sættes med en spiseske på den varme pande
Fiskefrikadellerne steges gyldne på begge sider

"Det er der ingen ben i" … Velbekom!

Skriv et svar