Cheeseburgersalat

1 pakke hk. oksekød
1 pakke bacon
1 løg
1 iceberg
1/2 agurk
1 bakke cherrytomater 
150 g. revet cheddarost
150 g. Drueagurker
Salt og peber
 

 

Burgerdressing
120 g. god fed øko cremefraiche 
40 g. mayonnaise 
1 lille dåse koncentreret tomatpuré
1 spsk. French's sennep
1 tsk paprika
1 tsk. balsamico
Hvidløgssalt
Evt. et drys chilipulver
Lidt sukker
 
Pynt 
French's sennep
 Sesamfrø

Rør dressingen sammen, smag den til med sukker
Snit og klargør alt til salaten
Riv osten
Steg bacon, læg det til side på et stykke fedtsugende papir
Brun kødet i baconfedtet på panden. Steg til kødet er gennemstegt og smag til med salt og peber.
Anret icebergsalaten i et stort fad. Fordel kødet ovenpå og bland straks den revede ost ned i kødet, så osten smelter Lidt. Fordel bacon i rustikke bidder, agurk, tomat og drueagurk henover
Hæld dressingenover salaten
Lav fine stribe med den amerikansk sennep henover, drys med sesam
Server og nyd

 

Skriv et svar