Middag Baconsvøbt mørbrad i gorgonzola Blåmuslinger - hvidvinsdampede Braiseret svineskank (Haxe) Butter Chicken Bøf i folie med spinat Cheeseburgersalat Chili con carne Fasan Fiskefrikadeller - luksus Julemærkehjemmets kødpostej Karry Kål Kylling i cremet tomat-mascarponesauce Kylling med soltørrede tomater, citron og spinat Kyllingebryst med lime og spinat Langtidsstegt lammekølle Mørbradgryde Moskusgryde Oldemors ovnstegte kylling Osso Bucco (Tuttu-bucco) Pad Thai Pulled pork Risengrød Spaghetti roulade Schnitzel Smørstegt ørred med bønnefritter Thainudler med rejer Tærte med lam og spinat Vinterlasagne Ølbraiserede svinekæber Kødfri Bagt squash Dhal med kokos og aubergine Dhal med granatæble Grøntkålswrap