Succes kagen

Mandelbund:
4 æggehvider
150 g flormelis
150 g mandler
½ tsk. bagepulver
Creme:
6 æggeblommer
150 g sukker
1,5 dl fløde
2 tsk. vaniljesukker
100 g smør

Mandelbund:
Pisk æggehviderne stive.
Tilsæt flormelis og pisk til marengs.
Bland bagepulver i.
Blend mandlerne groft og vend dem ind i marengsen.
Hæld dejen i en rund kageform (24 cm i diameter) med bagepapir i bunden.
Bag kagen midt i ovnen ved 175 ° C i 30 minutter.
Kagen køles af i formen.
Creme:
Pisk æggeblommer, fløde, sukker og vaniljesukker i en lille gryde.
Kog under konstant omrøring.
Fjern gryden fra pladen og lad cremen afkøle til stuetemperatur.
Pisk derefter smør ind i cremen
Hæld cremen over kagen i formen og sæt skålen i køleskabet, indtil cremen er stivnet.
Fjern kagen fra formen, brug en skarp kniv til at løsne siderne med, og fjern bagepapiret.
Placer kagen på et kagefad
Pynt med revet chokolade

Skriv et svar