Snickerskage (sundere udgave)

Bund

100 g. mandler (med skal)
150 g. friske dadler (uden sten)
1 tsk vaniljeekstrakt (eller vaniljesukker)
15 g. kokosolie
2 æg
1 spsk. kokosfibre (eller havregryn)

Topping

2 store spsk. peanutbutter
15 g. kokosolie
1 tsk. honning
Lidt salt

Peanuts
Mørk chokolade med højt kakaoindhold

Mandler blendes
Dadler og kokosolie blendes med
Æg piskes let og dadelmassen røres med ind i æggene
Til sidst vendes kokosfibre i

Hældes i en franskbrødsform beklædt med bagepapir

Bages ved 160 grader i ca. 30 min.

Afkøles og peanuts lægges ovenpå bunden

Toppingen smeltes ved middelvarme, køles let af og hældes over bund og peanuts
Sættes på køl og skal lige stivne lidt

Chokoladen smeltes over vandbad og hældes over kagen

Opbevares på køl

Serveres med en god stærkt kop kaffe

Skriv et svar