Makronmuffins med chokolade

Opskrift på ca. 20 lækre makronmuffins med chokolade

3 æg

200 g. sukker

100 g. knuste makroner

150 g. smeltet smør

75 g. hvedemel

50 g. kartoffelmel

1 tsk. bagepulver

1 spsk. mandelessens

100 g. hakket mørk chokolade

 

20 stk. muffinsforme

Ovnen tændes på 200 grader

Smør smeltes og sættes til side

Æg og sukker piskes luftigt og hvidt i en skål

Makroner knuses og vendes i æggemassen

Det smeltede smør og mandelessens vendes i

Hvedemel, kartoffelmel og bagepulver sigtes og vendes i

Chokolade hakkes og vendes til sidst ind i dejen
(Tip: vend chokoladestykkerne rundt i en spsk. hvedemel,
inden du vender dem i kagedejen, så undgår du,
at de falder til bunds under bagningen)

 

Dejen fordeles i muffinforme, fyldes ca. 3/4 op

Bages i ovnen ca. 15-18 min.
(tjek med en kødnål i midten af en muffin, hvis der sidder dej på den, så giv lidt ekstra)

Afkøles på en bagerist

Skriv et svar