Lakridscookies med tranebær og chokolade

 

 

 

 

 

200 g. blødt sør

100 g rørsukker

100 g mørk muscovadosukker

1 æg

200 g hvedemel

1 tsk. bagepulver

3 tsk. fint lakridspulver

2 tsk. groft lakridspulver

150 g hvid chokolade
(Evt 75 g. lys og 75 g. mørk chokolade)

50 g. hakkede valnødder
(kan undlades)

100 g  tørrede tranebær

Rør smør og de to slags sukker i en skål.

Tilsæt æg og rør godt.

Rør mel, bagepulver og lakrids sammen og rør det i dejen.

Hak chokoladen fint og rør det i dejen sammen med tranebærrene.

Sæt dejen på bagepladen med godt afstand. Ca. 8 stk. pr. plade.

 

Bages ved 175 i ca. 10 min.
Afkøles på bagerist.

 

Skriv et svar