Kartoffelkage

150 g. smør
400 g. sukker
5 æg (tempereret, ikke direkte fra køl)
225 g. kogte fintrevne kartofler
225 g. mel
12 g. bagepulver
Skal og saft af 1 stor øko citron
Glasur:
Flormelis
Citronsaft
Lidt gul pastafarve

 

Rør smør og sukker hvidt
Tilsæt 1 æg ad gangen, pisk godt
Riv de kogte kartofler fint og vend dem sammen med melet, skal og saft fra citronen
Fyldes i en lille bradepande, eller en 27 cm. springform
Bages ved 170 grader i ca. 35 min.
Kagen køler af og pyntes med glasur

2 Thoughts to “Kartoffelkage”

  1. Gitte Helene Schmidt

    Lækkert. Den skal jeg prøve..

  2. Gitte Bonde

    Tak. Lyder lækkert. Skal prøves…
    Den kommer så til at hedde Trines kartoffelkage

Skriv et svar