Gulerodskage

 

Gulerodskagen

325 g rørsukker 
(eller halv rørsukker og halv mørk muscovado sukker)
3 dl neutral madolie 
4 æg
300 g hvedemel
 2 spsk. kanel
1 tsk. fint salt
2 tsk. natron
350 g revne gulerødder
50 g letristet valnødder

 

Frosting

150 g naturel flødeost naturel 
50 g blødt Lurpak smør
 150 g flormelis
1 tsk. vaniljesukker 
 

 

Gulerodskagen

Sukker og olie pisket rigtig godt sammen, til en cremet konsistens  

Pisk æggene i sukkermassen, et ad gangen.
Der skal piskes godt.

Sigt og bland mel, kanel, salt og natron i dejen

Vend gulerødder og hakkede letristede nødder i.

 Hæld dejen i en lille smurt bradepande

Bages ca. 60 minutter ved 175 grader

Afkøles på rist

Frosting

Pisk flødeost og smør sammen

Tilsæt vanilje og flormelis

Pisk frostingen cremet og glat

Frostingen smørres på den afkølede gulerodskage

Skriv et svar