Glutenfri æblekagestykker

glutenfrikage

 

2 æg

2 dl kokosmælk

75 g. mørk chokolade 86 %

2 tsk. vanillepulver

1 dl æblemos

1 spsk. honning

2 dl kokosfibermel

25 g. koldt smør

Tænd ovnen på 185 grader

 

Pisk kokosmælk og æg sammen.

Hak chokoladen fint og tilsæt den, samen med honning, æblemos og vanille.

Smuldr smørret i kokosfibermel – og tilsæt dette, det er vigtig at du ikke ælter, kun lige vender det sammen og sameler dejlen

Lad dejen hvile 20 min. i køleskabet

 

Tag stykker af dejen på størrelse med en valnød, og pres dejen ud i form på en bageplade

 

Bag skiverne let gyldne, ca. 15-16 minutter.

 

Afkøles på bagerist.

 

Stykkerne er bløde og skønne til en god kop the

 

proces

Skriv et svar