Citronkage med chia og marcipan

Kagen:
4 æg
100 g marcipan
50 g. rørsukker
125 g smør
160 g hvedemel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. vaniljesukker
1 spsk. chiafrø
1 økologisk citron
100 g hvid chokolade
Glasur til toppen:
Flormelis + citronskal og saft

Pisk æg, marcipan, smør og sukker sammen
Kom mel, bagepulver og chia i dejen og pisk lidt igen

 

 

Riv skallen fra citronen i og pres også saften med
Hak den hvide chokolade og kom den i, vend det hele rundt
Kom dejen i en form
(jeg brugte et ildfast fad på 20*25 cm beklædt med bagepapir)

 

 

Bages ved 180 grader i ca. 25 minutter
Prik den nybagte citronkage med en gaffel,
således at citronglasuren kan trænge ned i kagen
Glasur røres og fordeles på kagens top

Skriv et svar