Chokoladekagen


225 g. hvedemel
100 g. rørsukker
125 g. brun farin
1 spsk. vaniljesukker
1 tsk. natron
1 tsk. bagepulver
50 g. kakao
100 g. smeltet smør
150 g. yoghurt naturel
2 æg
1.5 dl. kaffe (evt. mælk)
50 g. mørk chokolade

Brug en elpisker
Kom de våde ingredienser i en skål og pisk det sammen
Tøre ingredienser (minus chokolade) måles af og røres sammen med de våde, dette til dejen er fin og ensartet
Hak chokoladen groft, og vend den i dejen med en dejskraber
Hæld dejen i et ildfast fad
Bages i en 175 grader varm ovn (almindelig ovn) i ca. 50 minutter

Kagen køler af

Pyntes evt af med nødder, flormelis, eller en god chokoladeglasur

Du kan også pynte kagen med en lækker nutellacreme, her skal du bruge 150 g. blødt smør og 150 g. nutella, piskes sammen til det bliver fluffy, ca 5-10 min...

Skriv et svar