Bananbrød med chia

4 modne bananer

2 æg

1 tsk. vanillepulver

1 tsk. kanel

2 tsk. bagepulver

½ tsk. salt

2 dl. grahamsmel

1 dl. fintvalset havregryn

1 spsk. chiafrø

1 dl. kærnemælk

50 g. mørk chokolade 75 %

50 g. grofthakket nødder,
jeg har her brugt 25 g. hasselnød og 25 g. pekannød

 

Læg chiafrø i blød i kærnemælken (forbered resten imens, så frøene trækker i 20-30 min.)

Varm ovnen op til 190 grader

Hak chokolade og nødder groft og stil dem tilside

Mos bananerne i en skål, og tilsæt æg

Bland alle de tørre ingredienser sammen

De tørre ingredienser blandes med bananmosen

Kærnemælken blandes med

Chokolade og nødder vendes i dejen

 

Dejen hældes i en rugbrødsform, og bages 50-55 min., alt efter størrelsen på din rugbrødsform

Tjek om brødet er færdigbagt ved at stikke en kødnål i midten.

 

Alle ingredienserne jeg bugte var økologiske,
- det føles godt og giver efter min overbevisning et endnu lækre brød

 

 

Skriv et svar