Ølkage

oelkage

1 pakke brunt bagepulver

500 g. mel

500 g. farin

1 øl

Tørt blandes

Tilsæt øl, og bland godt rundt

Dejen hældes i en smurt form

Bages ca. 70-80 min. ved 185 grader

Lad kagen køle af, og server i skiver med koldt smør

4 Thoughts to “Ølkage”

  1. Annette Pedersen

    Smager så godt

    1. Trineboepedersen

      Ølkage er bare både hyggeligt og smager så skønt <3

  2. Karin

    Jeg bare den skal have længere tid end der står. Syntes den bliver ved at være klæg, hvad gør jeg forkert?

    1. Trineboepedersen

      Hej Karin,
      Jeg tror ikke du gør noget forkert 🙂
      Der er så stor forskel på hvordan ovne bager – og min bager meget hårdt, så jeg tænker du bare skal give din ølkage noget længere tid 🙂
      Rigtig god bagning 🙂

Skriv et svar