Brunede kartofler

500 g. små pillede kartofler, eller 1 glas kartofler

1 dl. sukker

En lille klat smør

1 dl. vand

Kog kartoflerne ca 8-10 minutter
Pil dem og lad dem dampe af

Hvis du bruger glas kartofler, hæld da vandet fra
og fyld glasset op med varm vand

Hæld sukkeret på en stor sliplet pande og varm den op til det begynder at smelte og småsyde
- vær tålmodighed og lad være med at røre i det

Tilsæt vandet

Tilsæt smør og lad det bruse af med den varme sukkermasse

Hæld det varme vand fra kartoflerne, tilsæt dem på panden,
 og lad dem ligge i sukkermassen ved middelsvag varm.

Sukkermassen skal være så varm, at det bobler let omkring kartoflerne.

Vend kartoflerne rundt jævnligt

Efter ca. 20 til 30 min. er dine brunede kartofler klar

Skriv et svar