Spinatroulade med laks

1 pose frossen hakket spinat (450 g.)
15 g. margarine
4 æggeblommer
4 æggehvider
Salt og peber
Fyld
200 g. friskost
1 dl. creme fraiche
1 rød peber, finthakket
1 lille rødløg, finthakket
Frisk hakket dild
250 g. røget laks
Dressing
Resten af creme fraichen
Et bundt radiser, meget finthakket
Frisk purløg
Frisk dild
Salt og peber

Spinat tøes op dagen i forvejen
Væden presses fra
Spinat, margarine, æggeblommer, salt og peber røres sammen
Æggehviderne piskes stive og vendes i spinaten
Beklæd en bradeplade med bagepapir
Fordel spinaten på bradepladen
Bages ved 190 grader i 10 min.
Læg et vådt viskestykke over spinatbunden til det er kølet af
Rør imens bunden køler fyldet sammen og smør det på bunden
Læg laks ovenpå friskosten
Rul den sammen, på den lange led
Rul husholdningsfilm rund om rouladen og sæt den på køl i 2-3 timer
Læg evt rouladen på frost en time før du skal skære den, for et skarpere snit
Skær rouladen ud i stykker, læg den på en bund af salat
Pynt med rejer, dild, tomat, citron - eller prøv de smukke citronkaviar
Serveres med flutes eller et godt grydebrød

Skriv et svar