2 kogte poussiner

1 pk. bacon i tern

½ dl. hakket purløg

2 dl. cremefraiche

2 spsk. mayonnaise

1 spsk. sød sennep (gerne French’s classic yellow)

1 spsk. paprika

1 tsk. cayennepeber

½ tsk sukker

Salt

Poussiner koges i 40 min.
Imens laves butterdejskurvene

Udstik butterdejspladerne i ønskede størrelse,
mine er udstukket med et 5 cm. glas
Halvdelen af cirklerne udstikkes igen med 3 cm, så du får ringe
Pensel cirklerne på 5 cm. med sammenpisket æg,
læg 1 ring ovenpå hver cirkel, og pensel ringene, så de klistre sammen

Kurvene bages på 160 grader varmluft, i ca. 20 min.
Afkøles på rist - og giv dem et let tryk på midten med en teske.

Steg bacon på pande og lad det køle af på fedtsugende papir

De afkølede poussiner pukkes i mundrette bider

Purløg skylles og hakkes fint og blandes i cremefraiche og mayonnaise

Sennep og krydderier tilsættes, - smag til med salt/sukker

Kødet vendes i

Stilles på køl til servering

Anrettes på fad inden gæsterne kommer
Gerne med et stykke syltet rødløg og lidt grønt på toppen

Skriv et svar