Agurk-sushi

4 personer

 

2-3 agurker

1 bdt. forårsløg

1 mango

1 rød peberfrugt

1 lille pose rejer

 

Dressing:

1 dl creme fraiche

½ dl fintklippet purløg

½ tsk. fint revet citronskal

Et drys havsalt og friskkværnet peber

 

 

Purløgsdressing

Vend creme fraiche sammen med purløg, citronskal, salt og peber.
Stil dressingen i køleskabet i mindst 15 min, mens du forbereder selve agurkerne
Smag til.

 

Rengør agurkerne og skær dem ud i tårne på ca. 7-8 cm.

Agurkerne skal udhules, dog skal der være en bund.
Skær agurkerne langs kanten med en lille skarp kniv, til ca. 1 cm. fra bunden.
Skrap agurkernes hvide væk med en teske.
Sæt tårnene på køllenrulle, så væske suges væk.

 

Rejer drænes og hakkes groft - gem evt. nogle hele rejer til pynt

Skrællen tages af mangoen og der skæres små firkanter

Peberfrugten skæres i små firkanter

Forårsløg snittes i små fine ringe

Rejer, mango, peberfrugt, forårsløg og dressing blandes, og smag til.

Fyld agurktårnene med rejefyldet og pynt evt. med hele rejer og purløg

 

 

One Thought to “Agurk-sushi”

  1. Hanne Poulsen

    Uhm mamarunat

Skriv et svar